Tijdens de vakantie kan je portemonnee helemaal vol raken met allerhande bonnetjes:
– Burgers' Zoo, Arnhem;
– Pannekoekhuis Strijland, Rheden;
– Teddy Top Toys, Barneveld (daar was een oud-Veluwse markt);
– Apenheul, Apeldoorn;
– Texaco De Slenk, Arnhem;
– Toegangsbewijzen Lebuïnustoren, Deventer;
– Tivoli 2 Shrek 2, Apeldoorn;
– veel bonnetjes van 'Het Winkeltje' op Landal Greenpark Rabbitt Hill Nieuw Milligen;
– restaurant bonnen (waaronder het feestelijke onbeperkt spareribs eten); enzovoort.

Geen bonnetjes waren nodig van de mooie wandelingen die we gemaakt hebben op de Veluwe. De wandeling op en langs het Kootwijker Zand was misschien wel de mooiste.

Erg onder de indruk was ik van de Ocean in Burgers' Zoo. Daar had ik nog uren naar kunnen kijken. Naar de prachtige vissen in hun geheel eigen wereld, een prachtig nagemaakt koraalrif.

In Deventer hebben we de kinderspeurtocht gedaan. Dat is een speurtocht van de VVV waarmee je de oude wijken van Deventer goed leert kennen. Zo werden we gewezen op bezienswaardigheden waar we anders wellicht aan voorbij waren gegaan.

Het was onze eerste gezamenlijke campeeravontuur. We zaten niet in een huisje van Landal Greenparks, maar op de camping in onze nieuwe tent. Voor onze zoon was het plekje lekker dichtbij de buiten- en binnenspeeltuin. Er wordt door Greenparks veel georganiseerd voor kinderen (koekjes bakken, kinderbingo en nog veel meer). Daarnaast kun je bowlen, midgetgolven en dergelijke. S. was helemaal dol op het grote springkussen in de speeltuin. Terwijl hij stond te springen konden wij lekker lezen (maar het boek is niet eens uitgekomen).

Het was een fijne vakantie.